negle svamp behandling og forebyggelse

negle svampNeglesvamp behandling er meget vigtig. Jo før du begynder behandlingen, jo bedre. Hvis venstre muntreste kan neglesvamp blive meget smertefuldt og grimme. Desværre er mange mennesker ignorere neglesvamp, indtil symptomerne forværres.

Det anslås, at tre til fem procent af befolkningen lider af neglesvamp. Oftest vises neglesvamp i tånegle. Dette skyldes, strømper og sko at holde tånegle mørk, krig og fugtig. Dette er et perfekt sted for svampen at vokse.

Inden diskussionen af ​​bedste neglesvamp behandling, vil vi gå over, hvad neglesvamp er, og hvordan man kan forhindre det.

Hvad er neglesvamp

Neglesvamp (også kaldet onychomycosis) består af meget små organismer, der kan inficere fingernegle og tånegle. Disse organismer kaldes dermatofytter. Svampe er parasitiske plante organismer, såsom skimmel og meldug. Disse parasitiske organismer mangler klorofyl og derfor ikke kræver sollys for vækst. Nail svampen er meget almindeligt. Mere end 35 millioner mennesker i USA har det under deres negle.

Når neglesvamp bevæger sig ind under neglen, er det vanskeligt at nå og stoppe. Neglen giver et sikkert sted for svamp og beskytter det, mens det vokser. Dette er grunden til grundlæggende forebyggelse er så vigtig.

Neglesvamp kan undertiden spredes fra en person til en anden. Disse organismer kan leve hvor luften er ofte fugtig og folks fødder er nøgne. Fælles steder, svamp kan spredes nævnet: brusekabiner, badeværelser, eller omklædningsrum. Det kan også sendes videre, når du deler en neglefil eller neglesaks med nogen, der har et søm svamp infektion. Neglesvamp kan også spredes fra en af ​​dine negle til andre.

Hvad forårsager neglesvamp

De svampe, der forårsager søm infektioner er til stede næsten overalt. Når de kommer under neglelejet de kan være vanskelige at helbrede. Alt, hvad der skader et søm kan gøre det lettere for svampen at bevæge sig i. Som eksempler kan nævnes en skade på neglen, såsom at få en finger sidder fast i en dør, eller stramme sko, der klemmer tæerne.

Et svækket immunsystem kan også gøre det lettere for en svampeinfektion at starte. Mange læger mener, at have et stærkt immunsystem er afgørende for at forebygge svamp infektioner.

Neglesvamp forebyggelse

Ved at følge fornuftige forholdsregler, herunder korrekt hygiejne og regelmæssig inspektion af fødder og tæer, kan chancerne for at problemet opstår blive kraftigt reduceret eller standset.

Tips til at undgå neglesvamp:

  • Vask dine fødder regelmæssigt med vand og sæbe.
  • Husk at tørre dine fødder grundigt efter vask.
  • Korrekt monteret sko er af afgørende betydning; en forbløffende antal mennesker at bære sko, der ikke passer til højre, og forårsage alvorlige fodproblemer. En sko med en fast sål og bløde øvre er bedst for daglige aktiviteter.
  • bruser sko skal bæres, når det er muligt, på offentlige områder.
  • Tånegle skal klippes lige over, så neglen ikke rækker ud over spidsen af ​​tåen.
  • Brug en kvalitet fod pulver – talkum, ikke majsstivelse – i samarbejde med sko, der passer godt og er lavet af materialer, der indånder.
  • Undgå at bære alt for stramt strømpevarer, der fremmer fugt.
  • Brug strømper lavet af syntetiske fibre, som har en tendens til ”væge” fugt hurtigere end bomuld eller uld sokker, især for idrætsaktivitet.
  • Desinficer hjem pedicure værktøjer og ikke gælder polish til negle, der mistænkes for infektion. Tegn på en infektion omfatter tæer, der er røde, misfarvede eller hævede.

Med korrekt forebyggelse, er dine chancer for at få et søm svamp stærkt reduceret. Hvis du udvikler en svamp, skal du starte et søm svamp behandling, før tilstanden forværres. Vi vil nu gå over den bedste neglesvamp kur.

Negle svamp behandling

En af de største fejl, vi ser i neglesvamp behandling forsøger et hjem middel mod neglesvamp. Mange patienter tilbringer måneder forsøger behandlinger som eddike, blegemiddel, sprit og endda Listerne. Desværre undtagen i sjældne tilfælde, har disse hjem rets midler ikke virker. Og da du spilder tid på at prøve dem, kan din svamp faktisk forværres.

De to mest populære receptpligtig medicin er Sporene kapsler og Lamaist tabletter. The Food and Drug Administration (FDA) en offentlig sundhed rådgivende maj 2001 om Sporene (itraconazol) kapsler og Lamaist (terbinafinhydrochlorid) tabletter til behandling af neglesvamp. Du er nødt til at diskutere dette med din læge, før du begynder at tage medicin.